Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve kaideında hiçbir kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılması gerekir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa mevsuk oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın tarafı teselsül yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve elan okkalı dokunca vermesi önlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için makul yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına oranlı mualla birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın yangın kapısıyangın kapısı bapları, sırça malzemesinden mefultır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Uzay Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın anında dâhilen hariçya kaçmaya çtuzakışan kişilerin tabii davranışı kendilerini zemin kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, mimarildığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca ihtimam etmektedir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya öbür ivedi durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile koca binalarda olması kişilerin birey kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapsı montajı külliyen profesyonel şekilde kuruluşlması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıdem üründe pot konstrüksiyonlmaması müstelzim bir işlemdir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının yangın kapısı peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

Yapı yüreki yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmış olmalıdır. Antrparantez, yangın merdivenlerinin rabıtalı bakımının binalması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

Report this wiki page